fbpx

Zorgeloos zitten

Arrangementen

Kom gezellig met het hele gezelschap bij ons borrelen. Middenin het leuke centrum van Asten is De Baron dé perfecte plek om bij te kletsen met vrienden, familie of collega’s. Op het terras, aan de bar of gezellig in ons café: kies jullie plekje uit en geniet van een drankje, hapje en een praatje met elkaar.

voetbal arrangement

Tijdens iedere eredivisie, europese of internationale voetbalwedstrijd kun je kiezen voor ons voetbal arrangementje, voor 11,50 krijg je 4 drankjes (bwf) en een borrelgarnituurtje. We zenden iedere wedstrijd voor je uit, indien gewenst met commentaar!

Pubco-arrangement

Kom samen genieten van ons pubco-arrangement!  Voor slechts €30 p.p. krijg je een bandje waarme je bij ons en bij onze buurman Café De Compagnon van 20:00 tot 00:00 onbeperkt pils, huiswijn en fris kunt drinken. 

Bierproeverij

Elke maand een nieuwe toegankelijke serie. 5 zorgvuldig geselecteerde proefglazen voor maar 15,-!

Borrelarrangement

Gedurende 2,5 uur onbeperkt alle bieren van de tap/wijn/fris en een borrelgarnituur voor maar 24,50 p.p.

Groepsarrangement

Kom je met een grote groep dineren en borrelen? Kies dan voor ons all-in groepsarrangement! voor €40.- p.p. Krijg je een burger met friet naar keuze bij het diner en gedurende 4 uur onbeperkt drinken van onze pils, huiswijnen en frisdranken. (vanaf 15 personen)

Genieten van onze arrangementen.

Uiteraard mag je altijd bij ons binnen komen lopen om te kijken of er een plekje vrij is. Maar, wil je zeker zijn van een plekje? Dan is het verstandig om vooraf jouw tafel(s) te reserveren.

Menu