fbpx

Zorgeloos zitten

Arrangementen

Kom gezellig met het hele gezelschap bij ons borrelen. Middenin het leuke centrum van Asten is De Baron dé perfecte plek om bij te kletsen met vrienden, familie of collega’s. Op het terras, aan de bar of gezellig in ons café: kies jullie plekje uit en geniet van een drankje, hapje en een praatje met elkaar.

Borrelarrangement

Kom samen genieten van ons borrelarrangement. Voor slechts €24,50 geniet jij maar liefst 3 uur lang van al onze tapbiertjes, huiswijnen of frisdranken. Uiteraard aangevuld met overheerlijke borrelhapjes én een hele hoop gezelligheid in een relaxte sfeer.

Bierproeverij

Elke maand een nieuwe toegankelijke serie. Kom 4 speciaal bieren proeven voor €16.- of pak ons XL proeverijtje en geniet van 6 speciaal bieren voor maar €23.50 

Wijn & Spijs

Kom je speciaal voor onze wijn? Bestel dan minimaal 2 flessen en geniet van ons complementaire sneukelplankje van het huis.

Groepsarrangement

Kom je met een grote groep dineren en borrelen? Kies dan voor ons all in groepsarrangement! voor 39.50 p.p. Kun je onberkt burgers en friet eten bij het dinner, en gedurende 4 uur onbeperkt drinken van onze tapbieren, huiswijnen en frisdranken. (vanaf 15 personen)

Genieten van onze arrangementen.

Uiteraard mag je altijd bij ons binnen komen lopen om te kijken of er een plekje vrij is. Maar, wil je zeker zijn van een plekje? Dan is het verstandig om vooraf jouw tafel(s) te reserveren.

Menu